TAʼLIM TIZIMIDA AUTODESTUKTIV XULQ-ATVORGA EGA BOʻLGAN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Meliqulova Shahnoza Normurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  autodestruktiv  xulq-atvorga  ega  bo‘lgan o‘quvchilar  bilan  ishlashning  psixologik  jihatlari,  ushbu  holatning  yuzaga  kelish sabablari  hamda  profilaktik  va  korreksion  ishlarning  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, pedagoglar va ota-onalarning hamkorlikdagi faoliyati tahlil qilingan.