O‘ZBEK DAVLATCHILIGI TARIXINING IJTIMOIY TARMOQLARDAGI TASVIRI: DEZINFORMATSIYA VA MUAMMOLAR - Maxmudov Temirxon Toxirjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  davlatchiligi  tarixining  ijtimoiy  tarmoqlarda yoritilishi  undagi  muammoli  jihatlar,  biryoqlama  talqinlar  va  tarixiy  ong shakllanishidagi  o‘zgarishlar  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  raqamli  muhitda  tarixiy narrativlarning  shakllanishi,  ularning  ilmiy  tarixshunoslik  bilan  munosabati  hamda internet platformalarining ijtimoiy tasavvurga ta’siri ko‘rib chiqiladi.