MUVAFFAQIYAT SIRINING ASOSI NIMADA? - Usmanova Feruzaxon Raxmanovna; Saparova Sabrina Tirkeshovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqolada  muvaffaqiyatga  erishishning  asosiy omillari,  inson hayotida  maqsadga  intilish,  mehnatsevarlik, sabr-toqat  va bilimning o‘rni  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  muvaffaqiyatga  erishgan  mashhur  shaxslarning hayotiy tajribalari va ularning muvaffaqiyat siriga oid qarashlari yoritiladi. Maqolada insonning  shaxsiy  rivojlanishi,  motivatsiya  va  irodaviy  sifatlarning  ahamiyati  ham ilmiy va hayotiy misollar asosida ko‘rib chiqiladi.