OʻSMIR PSIXOLOGIYASI VA ULAR BILAN ISHLASHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI - Qodirova Maftuna Yodgor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, ushbu davrda kuzatiladigan emotsional va ijtimoiy o‘zgarishlar hamda o‘smirlar bilan ishlashning samarali  psixologik  yondashuvlari  yoritilgan.  Shuningdek,  oila,  maktab  va psixologlarning o‘smir shaxsini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.