KONFLIKTLAR VA ULARNI HAL ETISH USULLARI - To‘xtasinova Kamolaxon Dilmurod qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada konflikt tushunchasi, uning kelib chiqish sabablari,  turlari hamda  konfliktlarni  hal  etishning  zamonaviy  psixologik  usullari  yoritilgan. Shuningdek, ta’lim muassasasi, oila va ijtimoiy muhitda yuzaga keladigan nizolarni boshqarish yo‘llari tahlil qilingan.