MAMLAKATIMIZDA OILAVIY NIZOLARGA BARHAM BERISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Abduxalikova Madinaxon Doniyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  oilaviy  nizolarning  yuzaga  kelish  sabablari,  ularning psixologik  oqibatlari  hamda  oilaviy  muammolarni  bartaraf  etishning  samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila institutini mustahkamlashda psixolog, ota-ona va jamiyat hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.