TAʼLIM TIZIMIDA TARBIYASI QIYIN BOLALAR BILAN PSIXOLOGIK ISH OLIB BORISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Bekimbetova Gulshexra Tolebaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  tarbiyasi  qiyin  bolalar  bilan  ishlashning psixologik  asoslari,  ularning  xulq-atvoridagi  muammolarni  aniqlash  va  bartaraf etishning zamonaviy usullari yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, o‘qituvchi va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.