SANOAT MAHSULOTLARINI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YO'LLARI - Zuxriddinov Akbarjon, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqola  sanoat  mahsulotlarining  raqobatbardoshligini  oshirishning dolzarb  masalalariga  bag'ishlangan.  Global  bozor  sharoitida  korxonalar  uchun mahsulot  sifatini  yaxshilash,  innovatsion  texnologiyalarni  joriy  etish  va  ishlab chiqarish  samaradorligini  oshirish  muhim  ahamiyat  kasb  etadi.  Tadqiqotda raqobatbardoshlikni ta'minlovchi asosiy omillar tahlil qilinib, ularni mustahkamlash bo'yicha  amaliy  tavsiyalar  ishlab  chiqilgan.  Maqolada  bozor  talablarini  o'rganish, marketing  strategiyalarini  takomillashtirish  va  xarajatlarni  optimallashtirish  orqali raqobat ustunligiga erishish yo'llari ko'rib chiqiladi.