TASVIRIY SAN’AT TA’LIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Tojinorova Laylo Odil qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  tasviriy  san’at  ta’limi  jarayonida  raqamli texnologiyalardan  foydalanishning  pedagogik  imkoniyatlari  tahlil  qilingan. Zamonaviy  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalarining  talabalarning  ijodiy fikrlashi, mustaqil ishlash ko‘nikmalari va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni  yoritilgan.  Shuningdek,  raqamli  vositalardan  foydalanish  orqali  ta’lim samaradorligini  oshirishning  amaliy  jihatlari  hamda  ularni  o‘quv  jarayoniga integratsiya qilish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.