BIZNESNI BOSHQARISHNING INNOVATSION FUNKSIYALARI VA ULARNI KORXONALAR FAOLIYATIGA JORIY ETISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Nasrullayev Farrux Faxriddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  biznesni  boshqarishning  innovatsion  funksiyalari,  ularning zamonaviy korxonalar faoliyatidagi o‘rni hamda innovatsion boshqaruvni joriy etish mexanizmlari  tadqiq  etilgan.  Xorijiy  davlatlar  va  O‘zbekiston  korxonalari  tajribasi asosida innovatsion faoliyatning amaldagi holati tahlil qilinib, innovatsion boshqaruvni rivojlantirishga  to‘sqinlik  qilayotgan  omillar  aniqlangan.  Tadqiqot  natijasida korxonalarda  innovatsion  funksiyalarni  takomillashtirishning  tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari ishlab chiqilgan hamda amaliy tavsiyalar berilgan.