BOLALARGA NISBATAN ZO’RAVONLIK OQIBATLARI - Pirmatova Dilhushoy Pirimberdiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Travmatik  hodisalarni  boshdan  kechirgan  bolalarning psixologik  xususiyatlarini  o'rganishning  dolzarb  usullardir.  Shunday  qilib, zo'ravonlikni boshdan kechirgan bolalarning psixologik xususiyatlarini o'rganish va travmatik  tajribalar  oqibatlarini  baholash  usullarini  ishlab  chiqish  ushbu  bolalarni psixologik reabilitatsiya qilish uchun juda dolzarbdir.