YOSHLARDA SALBIY O‘ZGARISHLARNI KELTIRIB CHIQARUVCHI TASHQI TA’SIRLARNING IJTIMOIY, PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Marasulova Mahliyo,; Habibullayeva Gulhayo, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolani  mutolaa  qilar  ekansiz  siz  hozirgi  kun  yoshlarida kuzatilayotgan salbiy xolatlar, ularning oqibatlari xaqida malumotlarga ega bo'lasiz.