O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH MUHIM VAZIFA SIFATIDA - Tojiboyeva Mahliyo, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqolada  о‘quvchilarini  kasbga  yо‘naltirishda dastlabki  pedagogik  jarayonlar  tahlil  etilgan  bо‘lib,  bu  jarayonda  о‘qituvchining pedagogik mahorati, kasb tanlashga oid bilim va kо‘nikmalari, vazifalari, shuningdek kasb tanlashda shaxs hislatlari, о‘quvchi psixologiyasi, o‘quvchilarni kasb tanlashga tayyorligini ko‘rsatuvchi mezonlar mazmuni haqida ma’lumot berilgan.