O’QUVCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI SHAKLLANISHIDA OILANING ROLI - Norboyeva Umida Nazmidinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila, maktabgacha ta‘lim  muasassalari,  kasb-hunar  maktablarining  roli  va  ahamiyati  haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.