TA’LIM MUASSASALARIDA FAOLIYAT YURITAYOTGAN PSIXOLOGLARDA MULOQOT MADANIYATINI SHAKILLANTIRISHNING DOLZARBLIGI - Qo'chqorova Raxshona Mamaraximovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ta’lim  muassasalarida  faoliyat  yuritayotgan psixologlarning  muomala  madaniyati  va  muloqotchanlik  darajasini  oshirish  uchun psixologik metodlar va usullar  haqida ma’lumot, maslahat va tavsiyalar berilgan.