TURLI YOSH DAVRLARIDA XOTIRA JARAYONLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sotiboldiyeva Matluba Naimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  turli  yosh  davrlarida  xotiraning  rivojlanishi,  xotira haqidagi    nazariyalar,  uning  mexanizmlari,  nervfiziologik  asoslari,  yosh  davrlarida xotira xususiyatlari haqida yoritilgan