TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILAR BILAN PSIXOTRENINGLAR TASHKIL QILISH - Ahmadjonova Kamola Akmaljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  amaliyotchi  psixologlarnfaoliyati  davomida ko’p qo’llaynadigan treninglarni tashkil qilish qonun-qoidalari haqida fikrlar yoritilgan