ZAMONAVIY DUNYODA ZAMONAVIY KASB TANLASH DAVR TALABI - Ahmadjonova Kamola Akmaljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Shiddat  bilan  rivojlanayotgan  bu  davrda  zamonaviy  kasb  -  bu maqsad emas, balki o’zligini anglash va ijtimoiy-iqtisodiy muammolarini hal qilish vositasi hisoblanadi. Zamonaviy dunyoda har qanday ta'limni olish juda oson ekanligi bejizga emas. Oʻzbekiston Respublikasining "Ta'lim to'g'risida" gi qonunining qabul qilinishi  bilan  oila  va  ta'lim  muassasalari  o'rtasida  teng,  ijodiy,  manfaatli  o'zaro hamkorlik uchun zarur shart-sharoitlar paydo bo'ldi.