O‘SMIR YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASINING O‘ZIGA XOSLIGI - Begmurodova Gulnoza Ortiqovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  o‘smir  yoshdagi  bolalar  psixologiyasining o‘ziga  xos  xususiyatlari,  ularni  maktab  amaliyotchi  psixologi  tomonidan  o‘rganish usullari  hamda  psixologik  yordam  ko‘rsatish  yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek, o‘smirlarning emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.