RUHIY RIVOJLANISHI ORQADA QOLGAN O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK USULLARI - Begmurodova Gulnoza Ortiqovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  ruhiy  rivojlanishi  orqada  qolgan  o‘quvchilar bilan  ishlashning  samarali  psixologik  va  pedagogik  usullari  yoritilgan.  Bunday o‘quvchilarning  kognitiv,  emotsional  va  ijtimoiy  rivojlanishidagi  o‘ziga  xosliklar tahlil qilingan. Shuningdek, individual yondashuv, psixologik yordam va korreksion ishlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.