STEAM TA'LIMI YORDAMIDA BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA KREATIV MUAMMOLARNI HAL QILISH KO'NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Karamirzaeva Sevarahon,; Yusupova Diloromxon Sabirdjanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  oʻquvchilarni  ta'lim  jarayonida  ularga  sifatli  va qiziqarli  metodlar  yordamida  ta'lim  berish  kami  muhim  masalani  yoritadi.  Ta'lim jarayonini interaktiv usullar orqali yuqori sifat unumdorligiga erishish uchun kreativ yechimlar topish va fanlar aro integratsiyaga erishish va uni ta'lim jarayonida tajribada sinab  ko'rish  ko'nikmalaridan  iboratdir.    Maqolada  STEAM  ta’lim      modeli  -  fan, texnologiya,  muhandislik,  san’at  va  matematika  elementlarini  birlashtiruvchi pedagogik yondashuv haqida keng va batafsil yoritib beradi.