AMALIY PSIXOLOGIYA FANINING BUGUNGI KUNDAGI ASOSIY VAZIFALARI - Tojimurotova Dilorom Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Amaliy  psixologiyaning  muhim  vazifalari  davr  va  zamon talablaridan kelib chiqadi. Mustaqillikni qo‘lga kiritgan xalqimiz o‘z oldiga shunday vazifalarni  qo‘ydiki,  bu  vazifalarni  bosqichma-bosqich  amalga  oshirish  uning taraqqiyoti uchun dasgurilamal bo‘ldi. Ushbu maqolada amaliy psixologiya fanining bugungi kundagi muhim vazifalari mazmun, mohiyati haqidagi  fikrlar  mavjud.