JAMOADAGI NIZO TURLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xoʻjamova Kamola Abduvaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Nizoli vaziyatlar hoh u salbiy bo‘lsin, hoh ijobiy bo‘lsin, ularni nazardan,  e’tibordan  chetda  qoldirmaslik  zarur.  Ushbu  maqolada  rahbarni  o‘zi boshqarayotgan jamoa  xodimlarini dunyoqarashi, fikrlash salohiyati, yosh va gender xususiyatlari, ishga bo‘lgan  talabchanlik darajalari bo‘yicha ma’lumotga ega bo‘lishi va bu ma’lumotlardan jamoa mehnat faoliyatini yaxshilash yo‘lida foydalana olishi haqida fikr yuritiladi.