AUTODESTUKTIV XULQ-ATVOR ANIQLANGAN OʻSMIRLIK YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION- RIVOJLANTIRUVCHI MASHGʻULOTLAR TASHKIL ETISH - Nazarova Lolaxon Mamajo'rayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bugungi kun zamonaviy psixologiyasining asosiy muammolaridan biri  sifatida  yoshlarda  o‘z-o‘ziga  zarar  yetkazishga  qaratilgan  xatti-harakatni  tub ildizini  o‘rganish,  uni  profilaktika  qilish  va  korrektsiyalash  ishlari  namoyon bo‘lmoqda.  Ushbu  maqolada  yuqorida  ta’kidlangan  autodestruktiv  xulq-atvor muammosini oldini olishga qaratilgan yondashuvlar tahlili yoritib o‘tilgan.