KITOB – BILIM MANBAI - Farxodova Goʻzaloy,; Xajinazarova Nafisa, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada kitobning inson hayotidagi o‘rni, uning bilim va tarbiya manbai ekanligi  haqida  so‘z  yuritiladi.  Kitob  o‘qishning  o‘quvchilar  bilimini  oshirishdagi, dunyoqarashini  kengaytirishdagi  va  ma’naviy  kamolotidagi  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek,  kitobxonlikning  yosh  avlodni  bilimli,  odobli  va  vatanparvar  etib tarbiyalashdagi o‘rni haqida fikrlar bayon qilingan.