RUHIY SALOMATLIKNI SAQLASHDA HAMSHIRANING O‘RNI - Ibodova Mohira (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  ruhiy  salomatlikni  saqlash,  asab  va  ruhiy kasalliklarning  oldini  olish  hamda  bemorlarga  sifatli  tibbiy  yordam  ko‘rsatishda hamshiralarning  o‘rni  yoritilgan.  Ruhiy  kasalliklarga  chalingan  bemorlarni parvarishlash,  ular  bilan  samarali  muloqot  o‘rnatish  va  reabilitatsiya  jarayonlarida hamshiralik faoliyatining ahamiyati tahlil qilingan.