REABILITATSIYA JARAYONIDA FIZIOTERAPIYA VA MASSAJNING AHAMIYATI - Yodgorova Yulduz Karim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  reabilitatsiya  jarayonida  fizioterapiya  va massajning  o‘rni,  ularning  organizm  funksiyalarini  tiklashdagi  ahamiyati  hamda zamonaviy tibbiyotdagi qo‘llanilish istiqbollari yoritilgan. Fizioterapevtik muolajalar va massaj usullarining bemorlarning sog‘ayish jarayoniga ta’siri tahlil qilingan.