O‘SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK INQIROZLAR: MUAMMONING YECHIMI VA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Uroqova Sokina Xudoyshukur qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik davrida kuzatiladigan ruhiy inqirozlar, xulq-atvordagi  o‘zgarishlar  va  ularning  sabablari  tahlil  qilinadi.  Muallif  tomonidan o‘quvchilarning ushbu murakkab davrni talofatlarsiz o‘tkazishlari uchun maktab va oila hamkorligining ahamiyati ochib berilgan.