O`ZBEKISTONDA AJRALISHNING IJTIMOIY-ETNOPSIXOLOGIK MUAMMOLARI VA ULARNING OLDINI OLISH YO`LLARI. - Xoliyorov O’tkir Ibrohimovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada O`zbekistonda ajrim holatlari va ularning kelib chiqish  sabablari,  hamda  ajrimlarning  oldini  olish  yo`llari  haqida  so`z  yuritiladi.