BUGUNGI KUNDAGI ZAMONAVIY YOSHLARNING TARAQQIYOTI VA RIVOJLANISHI - Toshev Jonibek Said o'g'li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kundagi zamonaviy yoshlarning taraqqiyoti va rivojlanish xususiyatlari  erishilayotgan  yutuqlar  barkamol  avlodning  yetuk  natijalarga  erishish istiqbollari haqida qisqacha aytib o‘tilgan. Аннотация:  Кратко  рассматриваются  особенности  развития  и  прогресса современной  молодежи,  достигнутые  успехи  и  перспективы  достижения гармоничным поколением зрелых результатов. Abstract: The progress and development characteristics of today's modern youth, the achievements achieved, and the prospects for a harmonious generation to achieve mature results are briefly discussed.