MAKTABGACHA TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH - Shoimova Vazira Shavqiddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  innovatsion pedagogik  texnologiyalarni  qo‘llashning  mohiyati,  ularning  afzalliklari, bolalarning har tomonlama rivojlanishiga ta’siri hamda zamonaviy pedagogning kasbiy mahoratini oshirishdagi o‘rni yoritilgan.