O‘ZBEK VA JAHON ADABIYOTIDA “ADASHGAN ODAM” OBRAZINING BADIIY TALQINI - Xo‘janova Nasiba Choriyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  adabiyotda  inson  konseptsiyasi,  xususan, “adashgan odam” obrazi uni, hozirgi globallashuv davrda insonning ma’naviy olamini tasvirlash kabi masalalar qalamga olingan.