BAXSHICHILIK SAN’ATI: TARIXIY ILDIZLAR VA ZAMONAVIY TARAQQIYOT BOSQICHLARI - Norboyeva Gulnoza Chulli qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  baxshichilik  san’atining  tarixiy  ildizlari  va  zamonaviy taraqqiyoti ,uni rivojlantirishga qaratilgan davlat qarorlari hamda bu san’atning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati yoritiladi.