KONSTITUTSIYA – ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI - Azamatova Sevinch Shuxrat qizi,; U.Rashidova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Konstitutsiya   —  davlatni  davlat,  millatni  millat  qiladigan  muhim    siyosiy    hujjat  hisoblanadi.Boshqacha    aytganda,    jamiyat    tayanchi    va  yurtimiz  taraqqiyotining huquqiy kafolati, davlatimiz mustaqilligining yorqin ramzi, ko‘p  millatli  xalqimiz  xohish-irodasining  qonuniy  ifodasidir.Mazkur  maqolada O‘zbekiston    Respublikasining    Konstitutsiyasi    xalqimiz    siyosiy-huquqiy tafakkurining yuksak namunasi ekanligi haqida fikr yuritiladi.