INVESTITSIYA IQTISODIY MARKETING JARAYONIDA - Jumanazarov Zohid Shodmonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  investitsiya  va  iqtisodiy  marketing jarayonlarining  o'zaro  bog'liqligi  va  ularning  zamonaviy  iqtisodiyotdagi  roli  tahlil qilinadi.  Tadqiqot  natijalariga  ko'ra,  samarali  marketing  strategiyalari  investitsion jozibadorlikni oshirish va investitsiya oqimlarini boshqarishda muhim ahamiyat kasb etadi.  Maqolada  investitsion  qarorlar  qabul  qilish  jarayonida  marketingning  roli, investitsion loyihalarni ilgari surish usullari, brending va reputatsiya boshqaruvining investitsiyalarga ta'siri ko'rib chiqiladi. Shuningdek, raqamli marketing vositalarining investitsion  faoliyatdagi  o'rni,  xalqaro  investitsiyalarni  jalb  qilishda  marketing kommunikatsiyalarining ahamiyati tahlil qilinadi.