MUSIQA DARSLARIDA XOR JAMOALARINI TASHKIL ETISH - Zahiriddinova Nigina, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa ta’limining o‘quvchilar estetik didi va ijodiy fikrlashini rivojlantirishdagi o‘rni hamda xor jamoasining ahamiyati yoritilgan. Xor  jamoasi  bolalarda  jamoaviylik,  uyg‘unlikda  kuylash  va  sahnaviy  madaniyatni shakllantiruvchi muhim vosita sifatida talqin etiladi.