SPORT MASHG‘ULOTLARINING O‘SMIRLAR PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI: EMPIRIK TADQIQOT ASOSIDA - Burxonov Bahodir Hayotovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  sport  mashg‘ulotlarining  o‘smirlar psixologiyasiga ko‘rsatadigan ta’siri empirik tadqiqot asosida tahlil qilinadi. O‘smirlik davri  inson  shaxsiyati  shakllanishining  eng  muhim  bosqichlaridan  biri  hisoblanadi. Tadqiqot  natijalari  sport  mashg‘ulotlarining  o‘smirlarning  emotsional  barqarorligi, ijtimoiy  moslashuvchanligi  va  o‘zini  baholash  darajasiga  ijobiy  ta’sir  ko‘rsatishini ko‘rsatdi.