INTERNET VA IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR ONGIGA TAʼSIRI - Mansurova Gulnoraxon Maxamadsoliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  internet  va  ijtimoiy  tarmoqlarning  yoshlar  ongiga  ta’siri, ularning psixologik, kognitiv va ijtimoiy rivojlanishdagi roli tahlil qilingan. Zamonaviy raqamli muhit yoshlar uchun ham imkoniyatlar, ham xavf-xatarlar yaratadi. Maqolada ijtimoiy  tarmoqlarning  ijobiy  jihatlari,  salbiy  psixologik  oqibatlari  hamda  media savodxonlikni oshirish orqali zararli ta’sirlarni kamaytirish yo‘llari yoritilgan.