NAMANGAN OBLASTI ARXIVLARINING MODDIY-TEXNIK TA’MINOTIDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Xolboyev Mirzabek Karimjon o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Namangan  oblastida  arxivlar  tashkil  topishi, arxivlarga bo’lgan e’tibor, moddiy-texnik ta’minot bo’yicha amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan.