KASB HUNARGA YO'NALTIRISH ORQALI YOSHLARNI MUVOFFAQIYATGA YETAKLASH - Anvarova Ziroatxon Ulugbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunning dolzarb muommolaridan biri bo’lmish  kasb  tanlashdagi  qiyinchiliklar,  ota-ona  va  farzand  o’rtasida  yuzaga keladigan  ziddiyatlarning  yechimlari,    kasbiy  shakllanish  to’g’risidagi  psixolog tavsiyalari, maslahatlari va atroflicha ma’lumotlar keltirilgan.