DEVIANT XULQ-ATVOR SHAKLLANISHIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING TA'SIRI - Mallayeva Oyxumor Norboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu  maqolada  voyaga  yetmaganlar  orasida  yuzaga  keladigan  deviant hulqatvor, uning ko’rinishlari, olimlar fikrlari,qarashlari va bu borada olib borilgan izlanishlari  haqida  ma’lumotlar  berilgan.Oilada  shaxslararo  munosabatlar,oilada yuzaga keladigan nizolar va ularning farzandlar tarbiyasiga,xulq-atvori va ruhiyatiga  ta’siri yoritilgan.