KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH DOLZARB MUOMMO SIFATIDA - Nasiba Zaripova, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta`lim jarayonida  o`quvchi yoshlarni kasbga yo`naltirish, kasb tanlash masalalari, shuningdek, o`quvchilarni kasbga yo`naltirishda yosh bosqichlarini inobatga olish xususiyatlari bayon qilingan.