UCH O‘LCHOVLI SAHNALARNI YARATISH TEXNIKUMLARDA QO‘LLANISHI - Ro'ziyeva Hilolaxon Ibrohimjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  texnikumlarda  "Uch  o‘lchovli modellashtirish"  fanini  o‘qitishda  3D  sahnalarni  yaratish  texnologiyalaridan foydalanish  usullari  yoritilgan.  Ta’lim  jarayonida  vizuallashtirishning  ahamiyati  va talabalarning amaliy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.