O’Z JONIGA QASD QILISHNING OLDINI OLISHDA OILANING ROLI - Abdumalikova Shahzoda Mahmutaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  O’z  joniga  qasd  qilishning  sabablari  juda  ham  ko’p  va murakkabdir. O’spirinlar aksariyat hollarda suiqasdni ekstremal sharoitlarda (hamma oldida kamsitilish, o’qishdagi muammolar, sotqinlik, yakkalanib qolish, omma oldida begunoh aylanish) amalga oshirishlariga qaramasdan mutaxassislar bular faqat bahona ekanligini, sababini chuqurroqdan izlash kerakligini ta’kidlaydilar