SANOAT KORXONALARIDA RAQAMLI MARKETINGNI TAKOMILLASHTIRISH - Haydarov Ozodjon Po’latjonovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  sanoat  korxonalarida  raqamli  marketingni takomillashtirishning  nazariy  asoslari  va  amaliy  jihatlari  tahlil  qilingan.  Raqamli texnologiyalarning  jadal  rivojlanishi  sharoitida  sanoat  subyektlarining raqobatbardoshligini  oshirish,  mijozlar  bilan  samarali  kommunikatsiya  o‘rnatish hamda sotuv jarayonlarini optimallashtirishda raqamli marketingning o‘rni yoritilgan.