O‘SMIRLARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Komilova Saidaxon Qahramonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  salbiy  xulq-atvorli  o‘smirlar  bilan  ishlashning  psixologik yondashuvlari,  ularning  xulqidagi  og‘ishlarning  kelib  chiqish  sabablari  hamda korreksion-profilaktik  ishlarning  mazmuni  yoritilgan.  O‘smirlik  davrida  yuzaga keladigan psixologik, ijtimoiy va oilaviy muammolar salbiy xulq-atvor shakllanishiga sabab  bo‘lishi  mumkin.  Maqolada  bunday  o‘smirlar  bilan  ishlashda  individual yondashuv,  psixologik  diagnostika,  korreksion  mashg‘ulotlar  va  oila  bilan hamkorlikning ahamiyati tahlil qilingan.