BOLALARDA BAG‘RIKENGLIK VA HAMDARDLIKNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Ishchanova Fazilat Shamurotovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tezisda bolalarda bag‘rikenglik va hamdardlik sifatlarini shakllantirishning  psixologik  asoslari  yoritilgan.  Shuningdek, oilaviy  muhit,  ta’lim-tarbiya  jarayoni  va  ijtimoiy  omillarning  bolalarda insonparvarlik, o‘zaro  hurmat  va empatiya tuyg‘ularini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.