HAYOTNI TANLANG, GIYOHVANDLIKNI EMAS, YOSHLAR SALOMATLIGI, MA’NAVIY KAMOLOTI VA BAXTLI KELAJAGINI TA’MINLASHNING MUHIM OMILI - Ergasheva Yulduzxon Sobitovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada giyohvandlikning inson salomatligi, ruhiy holati, oilaviy munosabatlari va jamiyat taraqqiyotiga salbiy ta’siri yoritilgan. Shuningdek, yoshlar orasida giyohvandlikning oldini olish, sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilish va hayotiy qadriyatlarni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.