GENDER TAFOVUTLARI ASOSIDA BOLALAR RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK TAHLILI - Olimjonova Ummugulsun Odiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu  tezisda  bolalarning  psixologik  va  pedagogik  rivojlanishida  gender tafovutlarining o‘rni tahlil qilingan. O‘g‘il va qiz bolalarning shaxsiy rivojlanishidagi psixologik  farqlar,  pedagogik  jarayonda  gender  yondashuvning  ahamiyati  hamda maktabgacha ta’lim tizimida uning o‘rni yoritib berilgan.