O‘SMIR YOSHDAGI O’QUVCHILARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Xaldarova Manzura Shuhratovna. (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos o’smirlarda  salbiy xulk-atvor  namoyon bulishinig psixologik xususiyatlari    yoritilgan.